Tv-kväll

Alla mina serier förutom Grey's går på tisdagar, Ugly Betty, Desperate Housewives och Brothers and Sisters. Så ikväll ägde min tv-kväll rum hemma hos Molle och Daniel.. (faktiskt bra och ha med en killes åsikter i programmen också)
Nu ska jag sova och ladda om för shopping i lidköping imorgon med mamma, madeleine och hennes mamma! kommer bli ur-mysigt.

Natti natt!


image13

Uppladdning

De närmsta dagarna får de bli uppladdning inför helgen, blir två dagars halloween-firande lite längre upp i landet..
Så håll utkik efter 2 Jane:ar!

Jag har haft några fantastiska dagar, tack!

NU ; till Molle och Daniels place!

So long!


smguld

Jahaja, så Sm-guldet gick till IFK! Okej, mkt bättre än till Djurgården men jag hade ju velat se mitt älskade AIK kamma hem guldet. Men okej, lite glädje får jag väl känna åt Änglarna från min födelse-stad!
Så dagen till ära Erik , så får du vara med på bild.
image12
Erik Dahlin, IFK Göteborg - f.d Trollhättans FK :)


Kyckling-smörgås och en shoppingrunda

Var och åt lite lätt med Linda på Strandgatan förut, tack och lov för att jag inte jobbar där längre.. ser ju hur olyckliga servisen ser ut!!! 
Sen blev det en runda på överby, det går så bra att shoppa när man är full i magen.. så bra beslut fattar man!
Nu ska jag fortsätta mitt jobbsökande, just nu är jag i varbergs-trakterna.

Ha en bra eftermiddag!


Vad gör DU med din extra timma?

Vintertid, bara ordet låter deprimerande.
Vanligtvis hade jag nog sovit en timma extra, men det var helt lönlöst idag! Istället åt jag frukost och tog mig en powerwalk i kylan, för kallt är det och blåser gör det.
Nu ska jag sätta mig med min nya Filippa K -mugg och dricka kaffe och ha lite repris söndag! Sen blir de sen lunch med Linda på stan, och ikväll blir det bio med F...

Tjing tjing!

Vad hör svenska folket med?

Jag förstår inte riktigt, hur kan Evelina åka ur, när en förvuxen pojk med ryckningar som Sam kan få stanna? ( är det bara jag som tycker han ser ut som att han legat under kniven några ggr? )
Och hur kan de stå mellan Evelina & Amanda? Vad gör Mattias kvar, tragiskt att de finns personer som föds utan personlighet överhuvudtaget, pojkband alá boyzone va ute redan på 90-talet. Borde vara förbjudet för kvinnor som är i 30års-krisen att röst i Idol, för jag kan garantera att de är dom som vill se lille pojkbands-mattias och STORA ticks-Sam i finalen. Nä jag är mållös.


image11

Huvudvärk och fet mat

image10
Så här ser jag ut en måndag-morgon med huvudvärk, idag var det dock fredag men huvudvärken var samma.
Kände inte alls för att vara vaken idag, och som alla andra dagar när man har massa huvudvärk så sover man en massa och äter fet mat, idag blev det potatissallad alá mamma-Christina och grillad kyckling.
Såg nyss på Idol, Evelina ( underbart namn,) och Christoffer är mina favoriter.

Nu är de inte långt kvar till Cavalli släpper sin kollektion för HM. Can't wait.


Min baby!

image8
Detta kallar jag kärlek! Prins Charlie och jag!

rökfri + kalas-kul träning + världens bästa köttfärsås

3 veckor utan cigaretter, I'm so proud of myself. Okej, har tagit ngt smygbloss, men hey, vad förväntar ni er? Och vem kunde ana att träningen skulle bli så mycket enklare utan massa förgiftande rök, jag är förstummad. ( brukar inte orka läsa artiklar med " rökning orsakar dålig kondition och cancer " som rubrik, det gör tydligen chips också )
Var på ett nytt pass på Sportlife idag, fortsättnings Step-up, shit va kul.. älskar när det kommer utmaningar med massa snurrar och piruetter. Svettig blev jag iallafall, så nu förtjänar jag chokladglass med kola-sås och strössel.
Men först, Evelinas berömda köttfärsås.. kan tyvärr inte avslöja receptet men jag tror att den skulle vinna över allt annat storslaget. ( det är verkligen det enda jag kan laga, så om ni söker en fru som kan laga mat så söker ni inte mig ) he he!
 
Ciao!


Marcus Andersson

image6
Marcus Andersson & Elin Kling

Igår satt jag på textkommunikationen och bläddrade i en Café tidning, så fick jag upp Marcus på en reklamannons av Dressman. Så skriker jag ut - " Guuuud vad han är snygg, åh tänk om man kunde få lägga vantarna på han"  Då börjar AnnaSofia skratta och sen så visar det sig att det är Sofias mammas gudbarn och att hon känner han.. PÅ RIKTIGT! jag kan inte bli mer avundsjuk, nu har hon lovat att hälsa från mig iallafall, och nästa gång jag är i N.Y ska jag absolut hyra in mig hos honom! Mums..

Dagens Andrea

image5
Här har vi en Andrea utanför media i en alldeles egen designad outfit, ja på riktigt.. så har hon sytt de mesta själv! Ett riktigt mästerverk om jag får säga de själv, den lila babydoll-liknande klänningen är too-die-for! Ska be henne sy en till mig med. Så söt, men tanke på mina foto-skills så kom inte huvud eller fötter med, det säger sig självt att jag inte har foto som inriktning.
För er som vill vet ; på huvudet bär hon en stickad mössa och på fötterna har hon ett par ludna sneakers från Missy Elliot-kollektionen!
Du är verkligen ngt extra!! Önskar också att jag hade mod att klä mig lite med färger och kombinationer, jag är väldigt grå-svart som alla som känner mig vet!

en liten sommar-reminder

image4 
Sommar, sommar, sommar ..

Att dämpa söndags-ångesten

Tror inte jag är ensam om den omtalade söndagsångesten. Imorses vaknade jag upp, fruktansvärt trött, ICA-påsar under ögonen ( ja man får såna även om man använder Helena Rubinstiens mirakelkräm ) och insåg att jag druckit mer kalorier än jag äter på en vecka. ( åhja, skit töntigt men jag har börjat ett nytt liv ) Men.. det kommer alltid ett men.. Jag har ju den absolut bästa botningen, åk till närmsta köpcentrum och fyll på din garderob med ytterligare ett par stövlar för alldeles för många kronor. Söndagar är den perfekta dagen för lite tanklös shopping, för då är man alldeles för sliten för att inse att man inte kommer ha råd med kaffe de närmsta dagarna.

Spaghetti-armar

Imorses var jag och malin på ett 90 min boxningspass, och jag vill verkligen lova att det känns i armarna nu. Tog ett bad förut och skulle läsa Plaza Kvinna samtidigt, gick sådär.. armarna vinglade överdrivet mycket.
Har förresten inte uppdaterat ngt om torsdagens festligheter, å andra sidan ska jag inte göra de heller! Vet knappt vad som hände eller vad vi gjorde, men när jag vaknade igår så fick jag svar på att de blev alldeles för mycket iallafall!
Nu ska jag kolla på lite one tree hill-avsnitt och äta potatismos.

hur ska jag klara mig?

min bästa vän ska åka..

Det handlar om prioriteringar..

Just nu är min största prioritering sömn och att förbereda mig för en kväll imorgon som antingen kommer bli suverän eller sluta i total kaos.
Den som lever får se

Världens bästa och sämsta morgon

Har inte sovit en blund inatt, somnade ca 5.00 och malin ringde 7.45 och berättade att hon var påväg.
För imorses.... hade vi mys-morgon. Åt en stoooor frukost och drack massa kaffe. Var ju tvungna att prata ut om gårdagens kalabalik.
Nu måste jag springa till cafeterian och hämta mig en espresso, helst dubbel! Sen ska jag arbeta med att skriva ett repotage.

Ibland försöker man för mycket..

Vilken kväll, först blev jag halvdöd på träningen. Överskattade min fyskiskaförmåga lite.
Sen förstår ni, försökte jag det omöjliga.. vara alla till lags samtidigt. Jag är en hejare på att hamna i mellan allt jämt, just nu är jag så förvirrad och matt så jag vet inte ens vart konflikten uppkom. Oh my god! Har viktigare saker att tänka på än mellanstadiebråk!
Nu måste jag få i mig något att äta innan jag dör, en ritz-rågbulle blir det! mums!

laddad..

har idag faktiskt blivit klar med mitt projekt som hade deadline i fredags, you go girl..eh!
nu väntar bara en layout-uppgift kvar i grafiskkommunikation!
ikväll blir det step, men nu plugga.

ciao!

Roberto Cavalli goes H&M

Satt och kollade igenom lite bilder från kollektionen Cavalli gjort för HM, just loooove de djuriska mönstrena och de svarta inslagen! Helt min grej..
Time for powerwalk!!

image3

(nästan) meningslösa söndagar

Har verkligen inte sovit en sekund inatt, det går inte att ligga ner med den här förbaskade nacken. Min frukost bestod utav alvedon och kaffe!
Idag är det en såndär meningslös söndag fast med ett undantag, ska gå en riktigt mysig långpromenad med Frida och Novak ikväll! Det är de enda jag ser fram emot idag, för att plugga historia är inget jag får lyckorus utav.
Nu , duscha!

lidköping och nackspärr

tidigt imorses åkte jag till lidköping med mamma och moster. Shoppade lite och passade på att fika med molle.
Sjukt va mysig den staden är, riktigt höst-mys var de idag! Köpte mig ett par nya stövlar från vagabond ( inte alls lika snygga som förra årets ) och en ny rouge från the body shop!

Evelina ;- Wiiiiiihoooo , (  anfaller linda )
Evelina ; - ajfaaaaaan, jag kan inte röra mig.. jag har skadat mig (  sträcker nacken i mitt superman-anfall)
Linda; - nämen detta var inte bra, kan du röra benen? ( linda har ingen koll på vart man får ont när man stäcker nacken )
Nu sitter jag här som en invalid och kan inte röra mig.. en drink på detta så blir det bättre.

so long.


fredagsmys, way much better.

Skulle varit på afterwork på Backstage idag, men min vecka har varit sjuk.. har nog aldrig varit så stressad och hysterisk som jag varit sen i måndags. Varit total kaos.
Så efter många om och men valde jag att stanna hemma med mamma och pappa, äta tacos och se på Idol. Kunde faktiskt nästan inte bli mysigare ( och mer behövligt ) Nu ska jag ta en lång dusch och ladda för shopping imorgon, can't wait.

Bagge

334678-2Här ser jag och baggen på film. Vi är mysiga idag!

special edition

Köpte mig ett par ur-snygga vagabond stövlar i vintras, kunde inte, kan inte leva utan dom. Nu har dom gått sönder, på ngt vänster har sulan släppt från skinnet. Jag är så frustrerad för jag hittar verkligen inte likadana igen eller inte ens några som är i närheten lika. Förändringar är det värsta som finns.
Har varit och köpt mig ett par dejt-dödar-jeans på från cheap monday också, men eftersom jag har ett nytt liv och inte dejtar längre så passar dom mig alldeles utmärkt.
Fredag och nu ska jag krypa ner i sängen, stänga av mobilen, koppla ur hemtelefonen, stänga av datorn och in vänta dagens one tree hill avsnitt.. 
 


don't you away mad..

..just go away! Det är MIN låt, kommer aldrig glömma den kvällen.. du får mig att rysa varje gång jag ser dig! Sitter här och tittar på videon på youtube.
Jag och mina rockkillar - jag säger då de..
Ge mig en ung Vince Niel och en gammal Tommy Lee.

Seasons must change
Separate paths, Separate ways
If we blame it on anything
Let's blame it on the rain

Veckan har inte varit i toppform..

..men som tur är så är den snart slut. Jag har haft upp över öronen för mkt att göra, och mer blir det.
Men snart ska jag få ett break och då styr jag kosan till Stockholm för att hälsa på min kära Andrea (http://drean.wordpress.com)  som jag inte har träffat på år och dagar.
Senare blir det lunch på espresso house med M. ( tänker vara lika hemlighetsfull Drea ) och ikväll blir det bodyjam och person poträttsskrivande. Gud vilken kväll, jag somnar bara jag tänker på de.
Nu ska jag försöka få något gjort.

Ciao

Kaos

Egentligen borde jag suttit framför datorn redan kl 6,00 imorses, så mkt har jag att göra! Iställer valde jag att börja mitt nya liv med ett spinningpass som gjorde att jag nu känner mig ännu mer stressad över artiklarna som snart ska vara klara.
Nytt liv ja, idag börjar de.. jag ska t.om. sluta röka! Det är storslaget. Kommer säkerligen sluta med att jag har köpt cigaretter innan eftermiddagen ens har börjat , men med en positiv tanke och uppladdning av kaffe så kanske jag klarar mig tills ikväll!
Ikväll ska jag hem till Frida och mysa med henne och den lille kotten! Han saknar säkert moster


RSS 2.0