the upside of anger

Känns som om det går något slags ilske-virus! Jag är iallafall drabbad, inget går bra.. idag skulle jag laga min berömda köttfärssås och lyckades spilla ner hela min nya vita peaktröja. Den är numera prickig, så nu svär jag på att jag aldrig mer ska laga mat eller försöka städa.. lyckades även göra sönder dammsugaren samtidigt som en propp gick och det fanns inte en gnutta el kvar i huset.
Nu har jag iallafall fått koppla av med ett varmt bad och veckans NU! skvaller är alltid lika trevligt. Ska snart krypa ner i sängen och invänta Malin som slirar runt på krogen!
Ciao!

En självbiografi, jamen tack!

Idag kom vi fram till att det kanske inte vore så dumt att skriva en självbiografi. Där kan man dela upp sitt liv i flera olika kapitel och alla läsare skulle lätt vilja köpa uppföljaren som man sen skulle skriva.
Jag är nog på kapitel 5 " Jag sålde mig för en 10:a"  eller kanske första kapitlet " Hur jag övertrasserade mitt konto och köpte kläder för pengar jag inte hade "
 Och förresten, vem är idioten som kom på att skolelever ska ha orientering som en obligatiorisk uppgift? Hur kan dom utsätta eleverna för en sån totalt meningslös sysselsättning? Det slutar alltid med att folk virar bort sig eller blir jagade av älgar.
Jag har iaf en helt okej snygg gympalärare så jag ska visa honom att jag är grym på skogar.
Wish me luck.


Inte min dag!

Åh gud, vilken besvikelse matchen blev igår. Oavgjort? Jag menar, kom igen! Aja, jag är för sjuk för att bry mig idag. Har inte ätit ngt på två dagar och jag har så fruktansvärt ont så det går inte att beskriva, nästan så jag tycker synd om mig själv. Har alldeles för mycket att göra för att ha tid med att vara sjuk.
Har börjat kolla lite boende och skolor i sthlm nu, skolan är ju inget problem men är dock värre med boende. Får försöka få en lägenhet i andra hand men det är inte lätt.
Nä gud va tråkigt detta är , nu ska jag åka till Molle och få lite blåbärssoppa.. det är bra när man är sjuk tydligen.

GAMEDAY, AIK - DJURGÅRDEN!

För att vara exakt så är det 10 tim & 38 min kvar tills matchen börjar ikväll. Både jag och Höglind har en dålig dag och går det inte som vi vill att de ska gå ikväll så är vem som helst välkommen att få skjuta oss.Olearys har tydligen renovering så vi får gå till Buddys och be dom visa matchen. 
 Jag har såna magsmärtor så jag tror att jag avlider snart, beror nog på sörjan jag dricker varje morgon för att rensa kroppen från gifter. Yummy! Har även kommit fram till att jag med stor sannolikhet är största chailattejunkien ever. Espressohouse tjänar en förmögenhet på mig varje dag, morgon,lunch och eftermiddagslatte. Rutiner är bra att ha, även om dom är dåliga.
Det här men blogg är fan inte kul alltså.. jag faller för mkt för grupptryck!
Så nu ska ni få ta del av min loggbok i textkommunikation! enjoy.


24:e September
Vårt första projekt på denna terminen kallas MY-projektet (Media yrke) och jag ska under hela projektet föra en loggbok där jag ska skriva vad jag har gjort och vad som ska göras, vad som har gått bra och vad som har gått dåligt. Projektets början var ingen hit, hade svårt att få grepp om vad som skulle göras och lärare agerade flummigt. Tycker att det är dåligt att starta ett projekt som involverara flera ämnen när lärararna inte verkar ha så stor koll på vad de andra lärarna säger eller gör, både jag och flera andra elever har haft svårt att komma igång pågrund av dålig kommunikation. 
Men bortsett från det så har jag idag ringt och bokat en interljuv med en journalist på TTELA, har fakta och informationen klar till faktatexten och behöver nu en interljuven för att kunna skriva personporträttet.
Mina förväntingar av MY-projektet är att skapa större kunskap av journalistyrket och få en bredare uppfattning av hur det egentligen är att jobba som journalist för en tidning som en hel stad läser.
Vi har lagt upp arbetet i olika delar, vi började med att söka fakta om yrket, letat upp en interljuvperson och ska nu börja skriva frågor till interljuven som äger rum på fredag den 28:e.
Sen kommer jag och Ebba som jag jobbar med sätta oss ner gå igenom svar och texter för att sen sammanställa.
/ Evelina.


RSS 2.0